AUTOMATIZARI NICE

Acționări pentru porți batante, Acționări pentru porți glisante si Bariere stradale

Atunci cand doriti sa alegeti sistemul de automatizare ideal pentru portile batante trebuie sa cunoasteti dimensiunile, robustetea si greutatea antei, evaluand totodata si materialul din care realizata.

Ca orice alte tipuri de porti si portile batante se deschis rotindu-se pe centrul de greutate, iar deschiderea antelor se efectueaza doar in interiorul proprietatii, necesitand si un anumit spatiu interior.

Garantarea maxima in ceea ce priveste siguranta de functionare este data de automatizarile ce se alimenteaza de la reteaua de tensiune de 230 V si curent continuu 24 Vdc (aceasta este recoamndata in cazul uzului intensiv cum ar fi spatiile industriale sau comerciale).

CATALOG ACTIONARI NICE format pdf (aproximativ 6MB)

Portile glisante reprezinta protectia ideala in cazul intrarilor largi (intrari care sunt pozitionate in panta) sau in cazul in care nu exista spatii suficiente pentru manevre desfasurate in interiorul proprietatii prevazute cu porti cu sistem batant).

Acest tip de porti sunt dotate de regula cu o singura anta, ce aluneca pe o sina in pamant si este dotata cu cremaliera. Cand se realizeaza miscarea este  nevoie de un spatiu ingust si lung, in care poarta glisanta aluneca in momentul inchiderii sau deschiderii.

Factorii pe care trebuie sa-i luati in considerare in momentul in care doriti sa achizitionati monitorizarea este greutatea si lungimea antei (in anumite cazuri).

CATALOG ACTIONARI NICE format pdf (aproximativ 6MB)

Barierele reprezinta solutia cea mai potrivita pentru controlul tranzitului auto in zonele de parcare, stationare, pasajele private, in jurul spatiilor de locuit si chiar in zonele unde traficul este intens.

Barierele stradale sunt compuse dintr-un corp motor si o centrala de comanda, acestea fiind protejate de un invelis exterior confectionat din diferite materiale (otel inox). Barierele stardale sunt foarte rezistente chiar si in conditii meteo critice (zone cu trafic intens, in aproierea marii).

Alegerea modelului de bariera stradala automata depinde de latimea pe care pasajul de trecere o prezinta si de scopul utilizarii acesteia.

CATALOG ACTIONARI NICE format pdf (aproximativ 6MB)