Service

Door Service va pune la dispozitie o varietate de solutii adecvate, personalizate si complete in ceea ce priveste SERVICE-ul pentru urmatoarele:
  • usi glisante automate marca Tormax, G-U, GEZE, MANUSA, dorma, besam
  • usi automate pliante, rotative, batante, telescopice
  • sisteme de amortizoare pentru usi
  • sisteme de porti automate glisante, batante, automate si bariere acces de tip auto
  • sisteme de comanda si de protectie pentru fiecare tip de usa
  • usi de garaj/rulouri rezidentiale sau industriale
  • pereti amovibili manuali sau automati izolati fonic/pereti de sticla despartitori

Siguranta in functionarea echipamentelor Door Service!

Intretinerea profesionala a sistemelor de automatizare pe care le-ati achizitionat inseamna o cheltuiala mai mica si o durata de viata mai mare.
service-usi-automate

Indiferent de tipul de usa, trebuie sa stiti ca necesita o intretinere periodica, la un inalt nivel de calitate si profesionala.

Door Service are ca obiectiv principal sa ofere toate aceste servicii intr-un pachet avantajos care sa corespunda tuturor nevoilor dumneavoastra.

Un serviciu de mentenanta profesional inseamna prevenirea unor accidente sau consecintelor acestora si o mare rezistenta in timp a usilor, fara sa efectuati costuri prea mari.

Door Service ofera clientilor sai un service de o calitate superioara ce se impune oricarui tip de sistem si detine o echipa profesionista ce va este alaturi de la inceputul si pana la sfarsitul proiectului.

Asadar, service-ul este o parte foarte importanta din prelungirea vietii unui sistem de automatizare, avand ca scop prevenirea incidentelor nepravazute. Imperfectiunile sau micile defecte de functionare, vor duce in timp la degradarea sistemului.

Door Service pune un mare accent pe oferirea unor solutii corespunzatoare, calitate, raspunsuri rapide la proiecte, profesionalism si satisfacerea fiecarui client in parte.

Door Service este alaturi de dumneavoastra chiar daca produsele nu sunt achizitionate de la firma noastra.

Pentru o viata mai lunga in ceea ce priveste automatizarile dumneavoastra, va rugam sa consultati  cu mare incredere unul din specialistii nostri si cu siguranta veti fi multumiti de informatiile primite.

Asteptam sesizarile dumneavoastra online prin formular de contact sau prin telefon.