USI HORMANN

Usi de garaj cu sau fara actionare electrica

Usile sectionale oferite de Door Sistem se deschid pe verticala si au un design elegant. Achizitionati usile selectionale si cu siguranta veti castiga mai mult spatiu in fata si in interiorul garajului, avand in acest fel intreaga cale de acces libera.

Acest tip de usi se potrivesc intotdeauna, chiar daca deschiderea garajului are forma unui arc de cerc sau segment sau daca deschiderea garajului este oblica sau taiata in unghi drept.

Usile selectionale sunt foarte potrivite pentru o modernizare ulterioara a garajului dumneavoastra.

Descarca pliant usi de garaj (format pdf)

Actionare electrica din telecomanda sau butom

Elementele acestor tipuri de usi sunt amplasate paralel cu plafonul deasupra deschiderii sau mai pot fi situate in funtie de orientarea pe care acoperisul o prezinta.

Optati pentru usile sectionale din otel ale seriei constructive 40 (aluminiu sau otel-aluminiu) si cu siguranta vor impresiona prin design de top, diversificarea unica a programului si printr-o maxima siguranta.

Usile sectionale Compact au o adancime mica de patrundere acest lucru fiind foarte avantajos mai ales in cazul halelor cu iluminatoare, a fatadelor din sticla sau a acoperisurilor. Acest tip de usi prind fiecare panou in parte in zig-zag imediat in spatele burghiului.

Descarca pliant usi sectionale (format pdf)

Actionarea de tip electric cuprinde o intreaga serie de sisteme in ceea ce priveste siguranta de fotocelule la garnituri de protectie.

Usi-rulou-din-lamele-tip-grilaj-sau-lamele-pline

Usa de garaj RollMatic oferita de firma Horman creeaza mai mult spatiu in interiorul sau in fata garajului. Zona tavanului va fi libera, iar pentru a parca  aveti posibilitatea de a inainta cu masina pana langa usa.

Sistemul de actionare al acestor modele de usi este foarte usor de intretinut, pornirile si opririle usii RollMatic sunt silentioase si line (menajeaza usa), blatul este din aluminiu (prezinta o buna calitate , rezistent la coroziune, tehnica moderna de actionare Horman), iar iluminatul si butonul de interior sunt integrate in carcasa unitatii de comanda.

Descarca pliant usi tip rulou (format pdf)